Magaluf part 2. β˜€οΈ Freshers fest πŸ·πŸ·

Hello everyone, I hope you’re all well. Today it’s time for part 2 of my Magaluf tales. *For part 1, clickΒ here.β˜€οΈ*

Sooo we left off on the morning after which was full of giggles, giggles and more giggles. After relaying the events of the night before to the girls and letting them tell me all about what they got up to, we decided to get ready and head down to the pool. We played ball for a little while and I tried and failed many times to get onto my lilo. To be honest, the lilo was not my best investment since I can’t use them to save my life. The only time I’ve ever actually managed to get on one was in Malia last year which didn’t end well at all, because YES I did manage to get on it but only at the expense of me flashing the whole pool as my bikini top came off in the struggle. Brilliant. πŸ™„πŸ˜‚

We went for some breakfast at a place called ‘Happy House’, which turned out to be our regular breakfast place because it was so good. I got a fry up from there everyday for the rest of the holiday, just thinking about it makes my mouth water. Sooo good.

Saturday nights event was FRESHERS FEST and it was definitely one of my favourite nights of the holiday. It was so much fun, I felt like I was in Bad Neighbours or something. πŸ˜‹ There were lots of drinking games, all of which I managed to avoid participating in.

image

The boat race is the worst, your team has to sit in a line whilst a rep runs down and pours drink into your mouth. Whichever team finishes the bottle first wins. Everyone is supposed to participate in this one, but as soon as I heard them announce it was about to begin I ran and hid in the toilets. πŸ™Š

There was also a DANCE OFF, which was so much fun to watch. They are so entertaining. Although I found out later one guy split his head open whilst doing a backflip, bloody grim.

I danced, drank and spent God knows how long having a Spanish lesson with the toilet attendant in Bananas. I made sure to tip her well! πŸ˜‹ Somehow I lost Chantal and Emily in the club, but luckily I saw two girls who were staying in our hotel so I spent the rest of the night with them. Fuse ODG was performing in Boomerang that night so we wanted to go and see him, but by 2:30 we had had enough of waiting and went and grabbed some food instead. I tried my first ever kebab and at the time was so impressed, the next day however I was back to thinking they were the grossest things in the Universe.

image

I went home and discovered the girls were already in bed, Chantal tried to persuade me to go back out with her but I was toooo sleepy by that point so she went out on her own. LOL. She ended up meeting an Italian guy and went to see Fuse ODG with him, banter.

The next day I was hanging so bad, which is no surprise considering I drank so much at Freshers fest. Those free drinks were lethal but I’m not complaining, I had a great night. πŸ˜‹

That rounds up Magaluf part 2! How did it end up being so long when I only wrote about one day in this part? I’ll be uploading part 3 very soon, but I daren’t write anymore for part 2 otherwise it may as well be a book. Thankyou very much for reading. With love, Jennie. ❀️ xxxxxxxxxxxxxxxxxx

5 thoughts on “Magaluf part 2. β˜€οΈ Freshers fest πŸ·πŸ·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s